Нагревател-Огледало 550x600mm-220V-1000W

Трик срещу запотени огледала.

Не може да не Ви се е случвало да полеете с вода огледалото, за да отмиете, поне за кратко, кондензиралите по него капчици. Не помагат нито гъби, нито хавлиени кърпи, а да стоите със сешоар в ръка например, не е никак удачен вариант.

Искате да се виждате добре, дори когато сте в банята и стоите дълго под душа или във ваната. И това вече не е проблем.

Решението, което намерихме за Вас има краткото име ILO. С новото френско изобретение ще се убедите колко бързо може да се отървете от “мъглата”.

ILO прави Вашата баня много по-приятна. Системата всъщност е изключително проста. Само за две минути ще се отървете завинаги от “изпотеното” огледало в банята и ще може ясно да се виждате в него.

Трикът е прост: използва се гладък и тънък самозалепващ се филм, който поддържа винаги температурата на повърхността на огледалото около 32 - 35 градуса. Тя е по-висока от температурата на въздуха в банята и затова е невъзможно да се появят капчици по повърхността на огледалото. Противозамъгляващият филм се залепва изключително лесно на гърба на което и да е огледало (дори да е кръгло). Достатъчно е да изтеглите предпазната лента, да залепите филма и да го “включите” в електрическата мрежа – това е всичко.

Филмът консумира изключително малко енергия.

Параметри
Консумирана мощност 1000W
Напрежение 220V
Размери
Ширина 550mm
Дължина 600mm

Нагревател за огледало ILO Technology Противозамъгляващ, Фолиев, 550x600mm-220V-1000W

  • Производител: ILO Technology
  • Модел: FMIR200551-S1
  • Наличност: В наличност
  • 76.00 лв.


Етикети: